Läs & tyck!

Jag har verkligen lärt mej att uppskatta bra vänner.. för att jag har lärt mej att bra folk inte växer på träd.. de är sjukt att det är svårare att hitta bra än dåliga kompisar..! Ibland tänker jag "hur kan vissa folk tänka så annorlunda emot hur jag tänker?" Inte för att jag tänker att alla mina åsikter och tankar är "dom rätta" utan för att självklarheter för mej inte är det för alls många...
Ska det vara så¨svårt att hitta en ny "BFF" som Paris så fint säger!? Okej, en ny bästa kompis är ett alldeles för högt krav.. det finns nog ingen som passar mej bättre än J... <3 Men det jag letar efter hos en kompis, men som verkar sjukt svårt att hitta är någon som är lika impulsiv som jag själv är.. om jag blir sugen på att ta en kvällsfika så vill jag kunna göra det! Ringa upp min tjejkompis och mötas, utan krångel. Måste man planera allting sååå noga!? blir ju tråkigt. 
Jag vill kunna släppa alla helgens oviktiga planer och dra iväg med en utav mina närmaste vänner och tågluffa!!!
Och jag vill kunna gå ut och käka på restaurang utan att min tjejkompis tycker att det är "slöseri med pengar" hallå, vad är pengar utan nöjen!? Och vad är mindre slöseri med pengar än god mat!? Jag tycker inte det är att slösa.. att slösa är att köpa smycken... typ! haha det gör jag aldrig! Nya kläder däremot.. där slösas en hel del av mina pengar! Men det ska bli mindre utav det nu och mer till upplevelser och mer mysiga stunder med vännerna!
Och en av de tråkigaste kommentarerna jag vet när man vill hitta på något är "jag orkar inte, jag är trött" hallå!?
sjuklt trisst. Och om man är trött?! Man blir ju pigg..
Givetvis vill jag inte bara hitta på massa saker med mina vänner hela tiden.. och bränna pengar är absolut inget måste! En mysig hemma kväll med te och tända ljus eller tv kväll med filtar och typ godis är ju helt ok det med..ibland :)

Nej nu tjötar jag på tok för mycket om allt och ingenting.. får jag fråga er en sak?
Vad tycker ni är de viktigaste egenskaperna hos en kompis? (och då menar jag inte pålitlig, snäll etc).
och vad tycker ni är dom tråkigaste/vanligaste? (om man inte tänker på skitsnack, falskhet och sånt alltså..!)


Tyck till!

Vad tycker ni om utseende fixeringen?
Vilken kändis skulle ni helst vilja se ut som?
Och vad har ni för ideal?
Måndag.

Idag har jag varit med tjejkompis och käkat lite god mat etc :)
Sedan har jag planerat lite inför veckan.. tjejmiddag på onsdag, lunch med I på torsdag å ev utgång på torsdag..
ut med S på fredag :)

Sååå hmmm vad ska man göra imorgon... gymma om jag känner mej bättre och ev ut och söka jobb en runda.. å kanske hälsa på syrran en stund =)

Hur ser eran dag ut? :)

 

 


Helt opepp!

Idag känns det som att jag inte har gjort någonting.. och det har jag väl egentligen inte.. bara gymmat och gjort tacos.. ibland undrar jag vart tiden tar vägen!?
Åååh... ni vet, när det känns så där tråkigt allting? man skulle lika väl kunna åka och träffa lite kompisar eller dra in till stan eller vad som helst, men man väljer att stanna hemma för att man tänker att allt är lika tråkigt ändå typ?? Ja, en sån period tycks jag ha kommit in i nu! Grattis Nova!

Jag som brukar ha svar på allt och visst, det har vi väl alla? Men när man väljer att lyssna till de svaren man själv har är en annan fråga.. hellre tar man emot goda råd av andra... iaf ibland..

 


Rastlöshet...

Trött på vardagen!

Jag är så trött på att mina dagar ser precis likadana ut.. jag pluggar inte, jag jobbar inte.. jag festar alldeles för mycket - och inte ens det är kul längre!
Någon som känner igen sej?
Dessutom försöker jag verkligen få jobb, och hade jag haft mer pengar så hade jag definitivt försökt få mer variation på min vardag..!

Men det känns som att det är samhället som gör så att man inte kan göra det man vill göra och att allt ska vara så jäkla komplicerat!? I don´t get it. Det blir verkligen en ond cirkel... inget jobb, inga pengar, ingen fritid, deprition... lalalala aa, you name it!  Förslag på vad man kan göra på fritiden som inte kostar pengar? eller åtminstone inte så mycket? :)

Just nu är jag bara sugen på att hitta på något galet.. som att dra med mej en kompis å bara tågluffa i ett par dagar.. men vad kostar inte det!? Jag menar inte bara tågluffarkortet som är svinigt dyrt utan man ska ju kunna stanna i städer och ha kul där också! + mat.. m.m, m.m. - Nej det får bli ett senare projekt!
Idol Tove e grymt söt! Åh en jätte duktig sångerska! Heja dej! <3


NY START!

Nu är det dags att börja blogga aktivt igen! Men får jag inte tillräckligt med läsare så tröttnar jag.. haha så är det jämt! SÅ ja, ni får väl hjälpa mej med lite smygreklam eller nått så jag kan bli mer aktiv!
Är inte ute efter att få en känd blogg, men jag vill att folk ska läsa det jag lägger ner tid på för att skriva!
Så nu gör jag ett nytt försök och ni får absolut ge mej hur mycket tips ni vill om vad jag ska skriva om! =)

(F)

 

kommentera tips om vad ni helst vill läsa om


RSS 2.0