Efter dejt 1

Visa honom/henne vem du är, men låt inte han/hon veta en massa om dej, medans personen själv inte öppnar sej ett skit. Då är det dags att börja ställa frågor och komma in mer på den personen. Lämna inte ut privata saker i ett så här tidigt stadie, men visa vem du är och berätta lite omkring dej som känns lagom att berätta. Var dej själv fullt ut och skäms inte för den du är.
Ett bra sätt att lära känna varandra är ställen där det ges tillfällen att prata - och som inte ger tillfällen för att ni ska börja grovhångla etc. Spar på kyssandet!
T.ex. ställen där man äter eller fikar på är bra, där kan man sitta länge och bara prata - efteråt kan ni ta en promenad tillsammans och bara prata, (någon mer än ajg som tycker att det känns lättare att prata när man promenerar? :P) ni måste lära känna varann, och det är okej om man första gången man träffas och typ "första dejten" pratar lite ytligt om bara massa strunt och skämtar etc. men blir det en dejt 2 - så är det ju faktiskt dags att lära känna varandra, för då är det ju en dejt till pga. att man är intresserade av att lära känna varandra och se om man skulle kunna passa ihop. Därför kan det ibland efter andra dejten ofta bli så att dejtandet tar slut (så tänk inte att "oj, jag såg nog inte så bra ut idag eller jag gjorde nog inget bra intryck", för då ser man lite mer om varandras personligheter och så där, då kan man komma till det läget att man känner att "nej, det här var inget för mej" det är inte ovanligt. Men deppa inte ihop för det! =) Det finns andra som du passar bättre ihop med isf!

Om dejtandet fortsätter efter dejt 2 så är det ganska positivt! Då kan det faktiskt bli något seriöst mellan er. Men tänk bara på att inte ändra din personlighet någonting, utan var dej själv från allra första början, så slipper någon bli besviken eller få fel intryck av varann! Och skippa det här "spelet" som ofta uppstår i början - och märker du av att det är på väg att bli ett spel mellan er - så ta upp det med honom/henne med en gång! annars kommer erat förhållande troligtvis fortsätta i ett "spel" och det vill man inte. Var ärliga mot varan, det är viktigt!


Kommentarer
Postat av: amanda

sv: hejsan! trevligt trevligt. jag får allt kika in här lite senare då jag varit och praktiserat :)

2009-09-16 @ 07:40:33
URL: http://aamaandaaag.blogg.se/
Postat av: Sanna

God morgon!

2009-09-16 @ 08:04:15
URL: http://sannakumlins.blogg.se/
Postat av: lOUISE ADOLPHSONS MAIL TILL EXPOJKVÄNNEN

LOUISE ADOLPHSONS (RIGHT NOW-BLOGGEN) MAIL TILL EXPOJKVÄNNEN:http://carolinabolin.blogg.se/2009/september/varfor-det-finns-homosexuella-man.html?_tmp=a6e5939f434b1885d8fe0797336cb80fe948d81c"Fick ett mail som en kompis som precis gjort slut med sin tjej... osv. Hon går lite överstyr. Lär ju spridas ändå, så vafan. Bara att skicka vidare. Louise Adolphson heter hon tydligen, hon har en blogg också: http://rightnow.devote.se/"Jag är så frustrerad just nu. Om du nu älskar mig, hur kan du då sitta hemma när du lovat att komma och du hör hur jag bryter ihop? VARFÖR KOMMER DU INTE HIT DÅ? Snälla försök förstå denna text: Jag sa till dig igår jag blir helt krossad när du kommer sent till våra träffar, jag bröt ihop. Idag gör du samma misstag fast värre spelar ingen roll om din moster har dött, vi hade bestämt en träff den avbokar man inte för lite disk, man kommer ändå och MAN KLAGAR INTE FÖR MAN INTE ORKAR! Jag är så jävla ledsen just nu att du inte kom hit, du hörde hur mkt jag grät (gråter fortfarande och vi la på för 50 min sen, eller snarare din mobil dog KÖP EN JÄVLA FITTLADDARE ELLER LÄMNA IGEN DEN GAMLA). Jag kommer ALDRIG FÖRLÅTA DIG FÖR ATT DU INTE KOM. Det ända som skulle kunna hjälpa är en stor bukett blommor och en present, ja jag är allvarlig och det är sorgligt att jag måste skriva det för att du ska inse vad du ska göra imorgon.

Jag har gett dig så många utlimatum men du lyssnar aldrig, du tar aldrig till dig, du tar dem aldrig på allvar. Jag sätter inte höga krav, jag sätter de krav som mitt hjärta behöver för att inte bryta ihop.

Det var som Ellen sa när hon försökte trösta mig lite, först psychar han sönder dig så du blir labil, sen blir han arg för att du är psycho, vilket det är han som fått dig att bli.

Du har gjort mig helt labil. Allt är pga av dig. Jag var inte sånn här för 8 månader sedan. Jag var inte sånn här för ett år sedan. Tror du mig inte kan du fråga alla mina vänner, mitt ex och mina föräldrar. Det är hemskt att jag ens måste skriva så men du nochalerar alltid bort precis allt.Detta är mitt sista ultimatum, take it or leave it (jag skriver på ett sätt som en cp störd skulle förstå, så fattar du inte vad jag menar är du bränd):

1. Håll alltid tiderna vi bestämt

2. Avboka aldrig mig och säg aldrig att du inte orkar träffas. Älskar och saknar du mig ska du vilja träffas, hur trött du än är.

3. Låt aldrig otrevlig när jag är ledsen och gråter, även om vi båda gjort fel behöver jag tröst i detta läge.

4. Kom över till mig när du märker jag behöver det, på direkten, släpp allt annat, hör du att jag gråter i tele så går du, 5 på eftermiddagen eller halv 12 på kvällen spelar ingen roll.

5. Lyssna alltid på mig, försöka ta till dig det jag säger.

6. Har du gjort fel eller väl kommit sen ska du alltid smörja mig även om jag först kan låta förbannad. Du ska köpa blommor och mindre presenter som förlåt.

7. Du ska inte brusa upp över småsaker, du ska lugn och sansad.

8. Du ska ta hand om mig och visa mig kärlek (punkter hur du gör det kommer nedan).

.................................. MED MERA!!!

Postat av: vesna

kul =) kollarpå våra bästaår =)

2009-09-16 @ 10:59:08
URL: http://vesna.blogg.se/
Postat av: Jossan

leaving them wanting for more.. ;)

2009-09-16 @ 14:29:18
URL: http://joussaan.blogg.se/
Postat av: b & v

Sv: Tack så mycket :D

2009-09-16 @ 14:38:35
URL: http://apieceofsisters.se
Postat av: asta!§

sv; Låter som en bra blogg!=)

vgd?<3

2009-09-16 @ 15:20:28
URL: http://astish.blogg.se/
Postat av: f

åh vad kul med en tema blogg :) bra idé.

checka min blogg då! :)

2009-09-16 @ 16:13:24
URL: http://fashioncomet.blogg.se/
Postat av: bella

okej, på min blogg så gör man inte reklam för sig själv, det finns andra sätt eller så drar man till sej läsare på ett naturligt sätt genom att blogga intressant :) (inte för att du kanske inte gör det)

2009-09-16 @ 16:56:11
URL: http://isabellamansson.blogg.se/
Postat av: Sara

Mysig blogg :-) Ska vi kanske följa varandra via bloglovin? Om du gillar min förstås!

2009-09-16 @ 17:01:31
URL: http://www.ssarapettersson.blogspot.com
Postat av: Frida

Okej :)

2009-09-16 @ 19:03:24
URL: http://iliveforthememories.blogg.se/
Postat av: FRIDA - It´s all about me

sv, Jag vet faktist inte :O

2009-09-16 @ 19:36:02
URL: http://fridasjoblom.blogg.se/
Postat av: mizthanguyen/v.

Hejsan, jag tänkte bara påminna er om mina nya dansvideo tillägnad till min flickvän, vad tycks? vill ha just din åsikt, kommentera gärna på youtube för att få videon växa :) tack i förhand ^^http://www.youtube.com/watch?v=jpFKQxSZ-Ns

2009-09-17 @ 08:45:53
URL: http://mizthanguyen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0